Nieuwsbrief 8

Wat een weer

Deze week keken mijn collega’s een beetje raar op, als ik zei, 
het is hoog tijd dat het gaat regenen.
Met als repliek de bioboer komt weer boven in Davy.

We kunnen veel plannen maar het weer heeft altijd het laatste woord.

Week 8 is weer goed gevuld met Vlinderveld activiteiten.

compost in de serre zelfoogst csa biologische zemst mechelen groentepakketten

Op het veld

Serre twee is volledig gevuld met groencompost, Vrijdag wordt alles ondergewerkt en dan volgen de bedjes. Klaar om zaterdag gevuld te worden met een paar 1000 plantjes.

Mijn aandacht verplaatst zich daarna naar buiten. We pakken het klein fruit aan en de eerste groenten bedden krijgen vorm.

De eerste week van maart verwacht we nog twee vrachten groencompost die de loonwerker zal uitspreiden over het volledige veld. Ik ben wel zot maar ik ga niet alles met de kruiwagen doen. šŸ™‚

De plantjes die nu twee weken in de grond zitten zijn al goed  gegroeid. Het wordt zelfs al tijd om tussen de plantjes te schoffelen. 

paksoy klein zelfoogst csa biologische zemst mechelen groentepakketten

Naast het veld

Er zijn 2000 flyers afgelopen week verdeeld. Nicky heeft zich toegelegd op de handelszaken en ik ben op pad gegaan van deur tot deur. Een heel leuke manier om ’s avonds de verschillende wijken te leren kennen.

Straks is het zo ver onze laatste info avond. Niet dat we daarna stoppen met het Vlinderveld te promoten. Volgende maand verplaatsen we de info momenten naar het veld.

Reminder!!!

Donderdag 21 februari 19u in het Hof van Laar
Humbeeksebaan 177, Zemst

flyer infoavond zelfoogst csa biologische zemst mechelen groentepakketten

Oproep

Nog 38 dagen en we gaan van start. Een warme oproep aan iedereen die nog twijfels heeft om in te schrijven, Overtuig je zelf door langs te komen op de info avond. Elke zaterdag kan je mij vinden op het veld waar ik graag uitleg en een rondleiding geef.