groentepakketten

Wil wel wekelijk genieten van verse lokale bio groenten dan is een pakket iets voor jou.

Een groentepakket is voor heel veel mensen en manier om gezond en bewust te eten. Een groentepakket is een eenvoudige manier om gevarieerde en gebalanceerde groenten te consumeren.

Daarnaast ondersteun je lokale boer en vermindert het onnodige voedselverspilling. Het groentepakket bevat seizoensgebonden groenten, waardoor je altijd kunt genieten van de meest smaakvolle producten.

Het is ook een goede manier om nieuwe groenten te ontdekken die je misschien nog niet eerder hebt gegeten. Bovendien zijn de groenten biologisch geteelde, die duurzaam zijn voor zowel de omgeving als je lichaam.

Het groentepakket komen in verschillende mate, wat handig is voor mensen die alleen wonen of juist een groot huishouden hebben. Tot slot neemt een groentepakket de last weg om nadenken over wat je moet eten en biedt het inspiratie voor nieuwe recepten.

We starten in april en eindigen begin november.

Inschrijven via het online formulier

 

zelfoogst, zelfoogsttuin, biologische groenten, pluktuin, zelfoogstboerderij, abonnement, csa, groentepakketten, groentepakket, bio, lokaal, veldverkoop, dynamiscch, landbouw, gezond eten, biologisch voedsel, hoevewinkel, bioboer