Boerenmarkt(je)

Deze zomer zijn we een nieuw initiatief gestart. Ons eigen boerenmarkt(je) aan het Schom.

Naast zelfoogst, boeren en buren, restaurants deden we al een beetje losse verkoop op het veld. Het veld is ideaal gelegen voor zelfoogst maar voor de veldverkoop lag het een beetje afgelegen.

Daarom kan u vanaf nu terecht aan het Schom 8 in Zemst.  Elke week kan je er terecht van 10u tot 14u in de schuur aan het Schom.

We bieden kraak verse groenten aan van eigen teelt en die vullen we graag aan met producten van collega boeren. Het fruit en extra groenten die we niet lokaal vinden vullen we aan via de Bio vroegmarkt.

Het woord biologisch is gevallen. Onze groenten en fruit zijn 100% bio gecertificeerd. Daarnaast brengen we nog enkele andere producenten/boeren samen op deze mooie plek. Niet altijd bio gecertificeerd maar wel eerlijk met zorg voor bodem en natuur.

Zuivel van Rumina en het brood van artisanale Hoevebakkerij Ivo Van Doren. Beide zijn lokale producenten uit Hombeek. Naast onze eigen eieren kopen we ook de scharrel eitjes van ’t Hertsveld als aanvulling.

Regelmatig bekijken we of we het gamma kunnen uitbreiden met verwerkte producten, of seizoensgebonden producten. De focus hyper lokaal en zelf geproduceerd en/of verwerkt.

Tot zaterdag van 10u tot 14u – Schom 8, Zemst